Ontdek onze uitgebreide selectie Papegaaienboxen, ontworpen om het leven van jouw gevleugelde vrienden te verrijken. Bij Pet's Partymix begrijpen we de unieke behoeften van papegaaien en parkieten, daarom hebben we een scala aan verrassingen voor hen samengesteld. Weergave:


Bezig met laden...
visibility

Basis - Verrassingspakket Papegaai

Ontdek onze Basis Papegaaienbox voor alle soorten parkieten en papegaaien en houd verveling buiten de deur!

27,50

visibility

Premium - Verrassingspakket Papegaai

Ontdek onze Papegaaienbox voor iedere papegaai en parkiet en krijg een pakket vol verrijking aan de deur.

56,95

Papegaaienbox vol verrassingen
Wil jij de (mentale) gezondheid van je papegaai verbeteren? Zoek niet verder! Onze Papegaaienboxen zijn samengesteld om in de behoeften van jouw kromsnavel te voorzien. In onze Papegaaienboxen vind je een verrassende mix van (voet)speelgoed, foerageerproducten en snacks/voeding. 

Wij hebben keuze uit de Basis box en de Premium box. In de Premium box zitten minimaal 5 artikelen, waarbij de inhoud van de box de adviesprijs van de losse producten overstijgt. Wil je liever eerst onze pakketten uitproberen of zoek je een voordelig cadeau voor iemand? Kies dan onze Basis boxen. In deze pakketten vind je minimaal 3 artikelen en is de hoeveelheid minder dan in de gewone boxen. Afgestemd op jouw dier
Of je nu een Ara, Grijze Roodstaart, Valkparkiet, Caique of een andere soort hebt, onze Papegaaienboxen zijn geschikt voor alle soorten en maten. Je kan kiezen tussen de maten S voor de kleine, M voor de middelgrote en L voor de grote kromsnavel. 

Bij het afrekenen kun je tevens aangeven welke soort jouw kromsnavel is en eventuele speciale behoeften of allergieën doorgeven. Op basis van deze informatie stellen wij de perfecte box samen die past bij de behoeften en voorkeuren van jouw vogel. Kwaliteit 
Bij Pet’s Partymix staat kwaliteit voorop. We streven ernaar om alleen de beste producten in onze boxen op te nemen. Wij selecteren elk item op basis van de hoogste veiligheidsnormen en werken daarom samen met gerenommeerde merken. Denk hierbij aan Whoopie, Feather World, Back Zoo Nature, Zoo-Max enzovoort.


Gemak
Losse box 

Of je nu af en toe wil genieten van de verrassing van de Papegaaienbox of op zoek bent naar een uniek cadeau voor jouw papegaai, parkiet of die kromsnaveleigenaar, onze eenmalige, losse box is perfect voor jou. 

Kwartaalabonnement
Waarom zou je het bij één keer laten? Met ons kwartaalabonnement ontvang je elke 3 maanden een nieuwe Papegaaienbox, zodat het plezier nooit ophoudt. Verwen jouw kromsnavel regelmatig met nieuwe verrassingen en zie hoe hun geluk en gezondheid groeit.Jaarabonnement
Wil je het hele jaar door genieten van de Papegaaienbox? Kies dan voor ons jaarabonnement en ontvang maandelijks een nieuwe box. Dit is de ideale keuze voor de echte kromsnaveleigenaar die alleen het beste wil voor zijn gevleugelde vriend.Duurzaamheid
Wij hechten veel waarde aan duurzaamheid en geloven dat een gezonde planeet ook bijdraagt aan het welzijn van jouw dier. Daarom nemen we verschillende maatregelen om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren en het milieu te beschermen. Zo is ons verpakkingsmateriaal van recyclebaar en gerecycled materiaal en verminderen we het gebruik van plastic waar mogelijk. Op deze manier kun je jouw vogel verwennen, wetende dat je ook een positieve bijdrage levert aan het behoud van onze planeet.
Verwen jouw papegaai of parkiet met de Papegaaienboxen van Pet's Partymix en zie hoe ze fladderen van blijdschap. Bestel vandaag nog en geef jouw gevleugelde vriend een unieke verrassingsbox vol liefde en zorg. 
Bij Pet's Partymix vinden we jouw ervaring belangrijk. Is er iets niet goed of heb je een vraag? Laat het ons weten! 


Opmerking: De afbeeldingen dienen ter illustratie. De inhoud van de box kan variëren.