Onze Kattenboxen zijn ontworpen om de nieuwsgierigheid en het plezier van jouw kat te stimuleren. Bij Pet's Partymix begrijpen we dat katten een speciale traktatie verdienen, en daarom hebben we een scala aan verrassingen voor hen samengesteld. 


Weergave:


Bezig met laden...
visibility

Basis - Verrassingspakket Kat

Een basis variant Box om het leven van je kat te verrijken, verveling tegen te gaan en je kat te verwennen!

27,95

visibility

Premium - Verrassingspakket Kat

Deze box zit boordevol hoogwaardige producten (speelgoed, snacks en verzorgingsproducten) om het hart van jouw kat sneller te laten...

59,95

visibility

Starterspakket Kitten

In onze Kittenbox vind je zorgvuldig geselecteerde producten om je kitten te verwennen en te ondersteunen. De box is gevuld met...

74,95

Kattenbox vol verrassingen
Doe jouw kat een groot plezier met deze verrassende mix van speelgoed, verzorgingsproducten en heerlijke snacks. Onze kattenboxen zijn speciaal samengesteld om je kat te vermaken en de nieuwsgierigheid van je kat te prikkelen. In de verrassingsbox vind je minimaal 5 producten, waarbij de inhoud van de box de adviesprijs van de losse producten overstijgt.


Afgestemd op jouw dier
Of je nu een Noorse Boskat, Bengaal of straatkat hebt, onze boxen zijn een feest voor iedere kat. Bij het afrekenen kun je tevens speciale behoeften of allergieën doorgeven. Op basis van deze informatie stellen wij de perfecte box samen die past bij de behoeften en voorkeuren van jouw poes. Zo kunnen wij bijvoorbeeld de eiwitten vervangen door hypoallergene snacks.


Kwaliteit
Bij Pet’s Partymix staat kwaliteit voorop. We streven ernaar om alleen de beste producten in onze boxen op te nemen. Wij selecteren elk item op basis van de hoogste normen en werken daarom samen met gerenommeerde merken. Denk hierbij aan Kong, Trixie, All4Pets, Yeowww, JW enzovoort. 


Gemak
Losse box

Of je nu af en toe wil genieten van de verrassing van de Kattenbox of op zoek bent naar een uniek cadeau voor jouw pluizenbol of die kattenvriend, onze eenmalige, losse box is perfect voor jou. Bestel vandaag nog en geef jouw poes een dag vol avontuur en lekkernijen.Kwartaalabonnement

Waarom zou je het bij één keer laten? Met ons kwartaalabonnement ontvang je elke 3 maanden een nieuwe Kattenbox, zodat het plezier nooit ophoudt. Verwen jouw kat regelmatig met nieuwe verrassingen en zie hoe het geluk en de gezondheid van jouw kat groeit.Jaarabonnement
Wil je het hele jaar door genieten van de Kattenbox? Kies dan voor ons jaarabonnement en ontvang maandelijks een nieuwe box. Dit is de ideale keuze voor de echte kattenliefhebber die alleen het beste wil voor zijn liefste huisgenoot.
Duurzaamheid
Wij hechten veel waarde aan duurzaamheid en geloven dat een gezonde planeet ook bijdraagt aan het welzijn van jouw dier. Daarom nemen we verschillende maatregelen om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren en het milieu te beschermen. Zo is ons verpakkingsmateriaal van recyclebaar en gerecycled materiaal en verminderen we het gebruik van plastic waar mogelijk. Op deze manier kun je jouw kat verwennen, wetende dat je ook een positieve bijdrage levert aan het behoud van onze planeet.Onze kattenboxen zijn zorgvuldig samengesteld om jouw kat de ultieme mix van plezier, uitdaging, verzorging en genot te bieden. Bestel vandaag nog en hoor hem spinnen van geluk!


Bij Pet's Partymix vinden we jouw ervaring belangrijk. Is er iets niet goed of heb je een vraag? Laat het ons weten! 


Opmerking: De afbeeldingen dienen ter illustratie. De inhoud van de box kan variëren.