Ontdek ons assortiment Hondenboxen, perfect voor honden van iedere grootte. Bij Pet’s Partymix begrijpen we dat elke hond uniek is, daarom bieden we een speciaal samengestelde verrassing, afgestemd op jouw trouwe vriend.


Weergave:


Bezig met laden...
visibility

Basis - Verrassingspakket Hond

Een basis variant Box om het leven van je hond te verrijken, verveling tegen te gaan en te verwennen! De box is in drie verschillende...

29,95

visibility

Premium - Verrassingspakket Hond

Een premium Box om het leven van je hond te verrijken, verveling tegen te gaan en te verwennen! De box is beschikbaar voor kleine,...

59,95

visibility

Puppy - Combi Starters- en Speelgoedpakket

Het beste van twee werelden met de Goede Start-box en Speelgoedbox in één!

139,95

visibility

Puppy Speelgoedpakket

Onze Puppy Speelgoedbox is de vrolijkste start voor jouw pup. In onze Puppybox vind je zorgvuldig geselecteerde items om de komst van...

59,95

visibility

Puppy Starterspakket

In onze Puppybox vind je zorgvuldig geselecteerde items om de komst van je nieuwe huisgenoot te vieren. Elke box bevat een mix van...

110,00

Hondenbox vol verrassingen
Onze Hondenboxen zitten boordevol verrassingen voor jouw hond. Elke box bevat een mix van speelgoed, snacks en verzorgingsproducten. Laat je beste vriend kennismaken met nieuwe smaken, geef hem eindeloos speelplezier en verwen hem met hoogwaardige verzorgingsproducten. De inhoud van de boxen overstijgt de adviesprijs van de losse artikelen.

Welke box?
Wij hebben keuze uit de Basis Hondenbox en de Premium Hondenbox. In de Premium Hondenbox zitten minimaal 5 artikelen, waarbij de inhoud van de box de adviesprijs van de losse producten overstijgt. Wil je liever eerst onze pakketten uitproberen of zoek je een cadeau voor iemand? Overweeg dan onze Basis Hondenbox. In deze pakketten vind je minimaal 3 artikelen en is de hoeveelheid minder dan in de gewone boxen.


Afgestemd op jouw dier
Of je nu een Chihuahua of Duitse Herder hebt, onze Hondenboxen zijn geschikt voor alle rassen en maten. Je kan kiezen tussen de maten S voor de kleine, M voor de middelgrote en L voor de grote hond. 

Bij het afrekenen kun je tevens speciale behoeften of allergieën doorgeven. Op basis van deze informatie stellen wij de perfecte box samen die past bij de behoeften en voorkeuren van jouw lieve huisgenoot. Zo kunnen wij rundvlees, varkensvlees en kip vervangen door hypoallergene lekkernijen.Kwaliteit 
Bij Pet’s Partymix staat kwaliteit voorop. We streven ernaar om alleen de beste producten in onze boxen op te nemen. Wij selecteren elk item op basis van de hoogste normen en werken daarom samen met gerenommeerde merken. Denk hierbij aan Kong, Beeztees, Trixie, All4Pets, Chuckit, JW enzovoort. 


Gemak
Losse box:
Of je nu af en toe wil genieten van de verrassing van de Hondenbox of op zoek bent naar een uniek cadeau voor jouw hond of een hondenvriend, onze eenmalige, losse box is perfect voor jou. Kwartaalabonnement

:
Waarom zou je het bij één keer laten? Met ons kwartaalabonnement ontvang je elke 3 maanden een nieuwe Hondenbox, zodat het plezier nooit ophoudt. Verwen jouw beste maat regelmatig met nieuwe verrassingen en zie zijn geluk en gezondheid verbeteren.

Jaarabonnement

:
Wil je het hele jaar door genieten van de Hondenbox? Kies dan voor ons jaarabonnement en ontvang maandelijks een nieuwe box. Dit is de ideale keuze voor de echte hondenliefhebber die alleen het beste wil voor zijn vriend.
Duurzaamheid
Wij hechten veel waarde aan duurzaamheid en geloven dat een gezonde planeet ook bijdraagt aan het welzijn van jouw dier. Daarom nemen we verschillende maatregelen om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren en het milieu te beschermen. Zo is ons verpakkingsmateriaal van recyclebaar materiaal en verminderen we het gebruik van plastic waar mogelijk. Op deze manier kun je jouw hond verwennen, wetende dat je ook een positieve bijdrage levert aan het behoud van onze planeet.


Bij Pet's Partymix is elke hond belangrijk. Investeer in hun welzijn en gun hen het beste. Bestel vandaag nog en zie hoe jouw hond kwispelt van blijdschap bij het openen van hun persoonlijke verrassingsbox. 
Bij Pet's Partymix vinden we jouw ervaring belangrijk. Is er iets niet goed of heb je een vraag? Laat het ons weten! 

Opmerking: De afbeeldingen dienen ter illustratie. De inhoud van de box kan variëren.