Bij Pet's Partymix hebben we een bijzondere box samengesteld voor jouw knaagdier, geschikt voor diverse soorten knaagdieren, waaronder cavia's, konijnen en hamsters


Weergave:


Bezig met laden...
visibility

Basis - Verrassingspakket Knaagdier

Een basis variant box om je knaagdier zijn leven te verrijken, verveling tegen te gaan en te verwennen!

27,50

visibility

Premium - Verrassingspakket Knaagdier

Deze box zit vol snacks en speelgoed om de dagen van jouw knaagvriendje op te vrolijken.

54,95

Knaagdierenbox vol verrassingen
Onze Knaagdierenboxen zitten boordevol verrassingen voor jouw knaagvriend. Elke box bevat een mix van speelgoed, knaaggoed en lekkernijen. Bevorder de gezondheid van je harig vriendje door hem een variatie aan smaken aan te bieden en ga verveling tegen door hem eindeloos speelplezier te geven. In de verrassingsbox vind je minimaal 5 producten, waarbij de inhoud van de box de adviesprijs van de losse producten overstijgt.


Afgestemd op jouw dier
Of je nu een konijn, hamster, cavia of ratje hebt, onze boxen zijn een feest voor ieder knaagdier. Bij het afrekenen kun je tevens speciale behoeften of allergieën doorgeven. Op basis van deze informatie stellen wij de perfecte box samen die past bij de behoeften en voorkeuren van jouw knaagje. 


Kwaliteit
Bij Pet’s Partymix staat kwaliteit voorop. We streven ernaar om alleen de beste producten in onze boxen op te nemen. Wij selecteren elk item op basis van de hoogste normen en werken daarom samen met gerenommeerde merken. Denk hierbij aan Trixie, Bunny Nature, Happy Pet, Flamingo, enzovoort.


Gemak
Losse box
Of je nu af en toe wil genieten van de verrassing van de Knaagdierenbox of op zoek bent naar een uniek cadeau voor jouw knaagdier of die knaagdierenvriend, onze eenmalige, losse box is perfect voor jou. 

Kwartaalabonnement
Waarom zou je het bij één keer laten? Met ons kwartaalabonnement ontvang je elke 3 maanden een nieuwe Knaagdierenbox, zodat het plezier nooit ophoudt. Verwen jouw knaagdier regelmatig met nieuwe verrassingen en zie hoe hun geluk en gezondheid groeit.

Jaarabonnement
Wil je het hele jaar door genieten van de Knaagdierenbox? Kies dan voor ons jaarabonnement en ontvang maandelijks een nieuwe box. Dit is de ideale keuze voor de echte knaagdierliefhebber die alleen het beste wil voor zijn harige vriend.Duurzaamheid
Wij hechten veel waarde aan duurzaamheid en geloven dat een gezonde planeet ook bijdraagt aan het welzijn van jouw dier. Daarom nemen we verschillende maatregelen om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren en het milieu te beschermen. Zo is ons verpakkingsmateriaal van recyclebaar materiaal en verminderen we het gebruik van plastic waar mogelijk. Op deze manier kun je jouw knaagdier verwennen, wetende dat je ook een positieve bijdrage levert aan het behoud van onze planeet.


Onze knaagdierboxen zijn zorgvuldig samengesteld om jouw knager de ultieme mix van plezier, uitdaging, verzorging en genot te bieden. Bestel vandaag nog en zie hoe zijn geluk groeit!


Bij Pet's Partymix vinden we jouw ervaring belangrijk. Is er iets niet goed of heb je een vraag? Laat het ons weten! 


Opmerking: De afbeeldingen dienen ter illustratie. De inhoud van de box kan variëren.