Bij Pet's Partymix begrijpen we de bijzondere band tussen mens en paard en de unieke behoeften van deze majestueuze dieren. Daarom hebben we de Paarden- en Ponybox samengesteld, een speciale traktatie voor jouw trouwe viervoeter. 


Weergave:


Bezig met laden...
visibility

Basis - Verrassingspakket Paard

Een basis variant Box om het leven van je paard te verrijken, verveling tegen te gaan en je paard te verwennen!

39,50

visibility

Premium - Verrassingspakket Paard

Een Box vol smakelijke snacks, stimulerend speelgoed, hoogwaardige verzorgingsproducten en zorgvuldig samengestelde voedingssupplementen!

72,95

Paardenbox vol verrassingen
Onze Paardenboxen zitten boordevol verrassingen voor jouw paard of pony. Elke box bevat een mix van vermaak, lekkernijen, verzorgingsproducten en supplementen. Laat je edele vriend kennismaken met nieuwe smaken, ga verveling tegen door hem eindeloos speelplezier te geven en verwen hem met hoogwaardige verzorgingsproducten. In de verrassingsbox vind je minimaal 5 producten, waarbij de inhoud van de box de adviesprijs van de losse producten overstijgt.


Afgestemd op jouw dier
Of je nu een Draver, Shetlander, Fries of Minipaard hebt, onze boxen zijn een feest voor iedere paard en pony. Bij het afrekenen kun je tevens speciale behoeften of allergieën doorgeven. Op basis van deze informatie stellen wij de perfecte box samen die past bij de behoeften en voorkeuren van jouw paard. 


Kwaliteit
Bij Pet’s Partymix staat kwaliteit voorop. We streven ernaar om alleen de beste producten in onze boxen op te nemen. Wij selecteren elk item op basis van de hoogste normen en werken daarom samen met gerenommeerde merken. Denk hierbij aan Excellent, Maximus, Lax, Kentucky, enzovoort.


Gemak
Losse box

Of je nu af en toe wil genieten van de verrassing van de Paardenbox of op zoek bent naar een uniek cadeau voor jouw paard of die paardenvriend, onze eenmalige, losse box is perfect voor jou. Kwartaalabonnement

Waarom zou je het bij één keer laten? Met ons kwartaalabonnement ontvang je elke 3 maanden een nieuwe Paardenbox, zodat het plezier nooit ophoudt. Verwen jouw beste vriend regelmatig met nieuwe verrassingen en zie hoe hun geluk en gezondheid groeit.Jaarabonnement

Wil je het hele jaar door genieten van de Paardenbox? Kies dan voor ons jaarabonnement en ontvang maandelijks een nieuwe box. Dit is de ideale keuze voor de echte paardenliefhebber die alleen het beste wil voor zijn edele vriend.Duurzaamheid
Wij hechten veel waarde aan duurzaamheid en geloven dat een gezonde planeet ook bijdraagt aan het welzijn van jouw dier. Daarom nemen we verschillende maatregelen om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren en het milieu te beschermen. Zo is ons verpakkingsmateriaal van recyclebaar en gerecycled materiaal en verminderen we het gebruik van plastic waar mogelijk. Op deze manier kun je jouw paard verwennen, wetende dat je ook een positieve bijdrage levert aan het behoud van onze planeet.Onze paardenboxen zijn zorgvuldig samengesteld om jouw paard de ultieme mix van plezier, uitdaging, verzorging en genot te bieden. Bestel vandaag nog en hoor je paard al van ver hinniken als je aankomt lopen!


Bij Pet's Partymix vinden we jouw ervaring belangrijk. Is er iets niet goed of heb je een vraag? Laat het ons weten! Opmerking: De afbeeldingen dienen ter illustratie. De inhoud van de box kan variëren.