Ons-verhaal

“Als je dieren hebt moet je er goed voor zorgen, anders moet je er niet aan beginnen.”

Motto van oprichtster Ilse de Jong

Dankjewel dat je de tijd neemt om ons beter te leren kennen! Mijn naam is Ilse de Jong en ik ben de oprichtster van Pet's Partymix. Als groot dierenliefhebber ben ik altijd omringd geweest door verschillende soorten dieren, van honden, katten en kippen, tot aan paarden, papegaaien, vissen en een konijn. Momenteel deel ik mijn leven met mijn twee vrolijke papegaaien Happy en Pepper en een geweldig minipaard genaamd Shiney. Ook zij maken (als inspirator) deel uit van het Pet’s Partymix-team.

Mijn liefde voor dieren heeft altijd al een centrale rol gespeeld in mijn leven. Het liefst wilde ik van mijn passie mijn werk maken, maar door een spierziekte zit ik in een elektrische rolstoel en was het niet mogelijk om diergeneeskunde te studeren. Om iets voor de maatschappij te kunnen betekenen en onafhankelijk te zijn, heb ik gekozen voor een studie Rechten en werk ik nu als strafrechtjurist. Ik vind dat onwijs leuk, maar de drang om iets te betekenen voor de dierenwereld bleef aanwezig.

Daarom heb ik Pet's Partymix opgericht, een bedrijf dat zich richt op het welzijn van dieren. Ik geloof dat het onze verantwoordelijkheid is om goed voor onze dierenvrienden te zorgen, omdat zij afhankelijk zijn van ons. Ik wil mensen helpen de beste keuzes te maken voor hun huisdieren en daarom staat kwaliteit bij mij hoog in het vaandel. Geen enkel dier is hetzelfde, daarom stem ik onze boxen af op de specifieke behoeften van het dier en luister ik naar de wensen van onze klanten.

Daarnaast vind ik het belangrijk om duurzaam te werk te gaan. Een gezond milieu is immers ook in het belang van onze huisdieren. Daarom verpakken we al onze producten in ecologisch verantwoorde en duurzame materialen. En wist je dat dit er ook nog eens mooi uit kan zien?

Bij Pet's Partymix draait alles om liefde, zorg en respect voor onze dierenvrienden. We zijn er trots op om deel uit te maken van een gemeenschap die zich inzet voor het welzijn van dieren en kijken ernaar uit om samen met jou een positieve impact te maken.